Het is fijn wonen in Skoatterwald.

Skoatterwald de jongste wijk van Heerenveen en een fijne plek om te wonen. In Skoatterwald hoef je je nooit te vervelen. Er is altijd wat te doen in de omgeving. Wandelen in de bossen van Landschapspark Oranjewoud, een bezoekje aan het Museum Belvédère of heerlijk shoppen in Heerenveen met een groot en gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrasjes. Het kan allemaal in Skoatterwald!

Wonen, leven en ontspannen.

Je hoeft je geen dag te vervelen. Aan de noordzijde wordt de wijk begrensd door Het Meer (It Mar), aan de zuidzijde door Oranjewoud en in het zuidwesten door de woonwijk Oranjewoud-Noord. Ten oosten bevindt zich het Museum Belvédère. In Skoatterwald woon je voor je plezier. Hier krijg je alle ruimte om vrijuit te wonen, te leven en te ontspannen.

Wonen, leven en ontspannen.

Compleet en goed bereikbaar

Met een gunstige ligging aan de oostkant van de A32 is de wijk uitstekend bereikbaar. Ook het openbaar vervoer heeft verbindingen met de stad. En ga je liever met de fiets, dan sta je binnen 15 minuten in het centrum van Heerenveen. Hou je van de natuur? Skoatterwald ligt op loopafstand van de bossen en Landschapspark Oranjewoud. Een heerlijke plek voor een wandeling langs de prachtige landhuizen en waterpartijen van dit roemruchte veengebied.

Compleet en goed bereikbaar

Alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

In Skoatterwald heb je alle denkbare voorzieningen in de buurt. Voor de kinderen is er een kinderopvang, basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs en voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de supermarkt die op fietsafstand ligt. De bioscoop, het zwembad en vele andere recreatiemogelijkheden zijn dichtbij en dat maakt Skoatterwald een prachtige plek om te wonen, leven en te ontspannen.

Alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Locatie Natuurlijk Skoatterwald

Locatie