Woningtypen

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en water om je heen. Je vindt ze straks in Natuurlijk Skoatterwald. Ben je net zo enthousiast als wij? Schrijf je nu in op jouw favoriete woning.

12 twee-onder-een-kapwoningen type Leemburg

Type Leemburg heeft verschillende varianten. Zo zijn bouwnummers 2, 3, 6, 15, 16, 17 en 20 voorzien van een erker aan de voorzijde waardoor ze groter zijn! Ook hebben sommige huizen de woonkamer aan de tuinzijde en andere juist de keuken aan de tuinzijde. Zo zit er altijd een woning tussen die bij je past! De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolderverdieping. Verder biedt de woning een berging en een eigen oprit voor je auto. De woningen zijn inclusief complete keuken, badkamer en toiletruimte. Indeling: Via de entree, aan de zijkant van de woning, met meterkast en toiletruimte bereik je de woonkamer en de keuken. Via de openslaande tuindeuren loop je de achtertuin in welke gelegen is op het zuiden-westen. Hier geniet je heerlijk van het zonnetje! De garage/berging is kun je bereiken via de oprit en vanuit de achtertuin. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en de badkamer. Tweede verdieping: Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping, waar je de wasmachine-en droger staan. Hier is ook opstelplaats van de installaties.

12 twee-onder-een-kapwoningen type Leemburg

4 hoekwoningen type Castelein

Er zijn 4 hoekwoningen in het plan. De 2 binnenste hoekwoningen hebben een erker aan de zijkant waardoor je woonkamer een stuk groter is! De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een ruime vrij in te delen zolder verdieping De tuinen zijn gelegen op het zonnige zuid-westen, hier geniet je heerlijk van het zonnetje! Indeling: Via de entree, aan de zijkant van de woning, met meterkast en toiletruimte bereik je de woonkamer en de keuken. Via de openslaande tuindeuren loop je de achtertuin in welke gelegen is op het zonnige zuid-westen. Achterin de tuin vind je de tuinberging. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. Tweede verdieping: Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping, waar je de wasmachine-en droger staan. Hier is ook opstelplaats van de installaties. Deze ruimte is vrij indeelbaar.

4 hoekwoningen type Castelein

4 Tussenwoningen type Wijnhout

Er zijn 4 tussenwoningen type Wijnhout. De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolderverdieping. Indeling: Via de entree, aan de zijkant van de woning bereik je de woonkamer en de keuken. Via de openslaande tuindeuren loop je de achtertuin in welke gelegen is op het zuiden-westen. Hier kun je heerlijk van het zonnetje genieten! Achterin de tuin vind je de tuinberging. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. Tweede verdieping: Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping, waar je de wasmachine-en droger staan. Hier is ook opstelplaats van de installaties.

4 Tussenwoningen type Wijnhout