31 maart 2023

De verkoop is gestart! Inschrijven kan t/m 11 april

Gisteravond was het start verkoop evenement bij Museumcafe Belvedere en wat was het druk bezocht! Leuk dat jullie er waren! Op de website kun je onder kopje downloads alle verkoopstukken vinden. Je vindt hier o.a. de brochures, keuken- en badkamerbrochure, meerwerklijsten en technische omschrijving. De technische verkooptekeningen zijn vanmorgen online gezet. Let op: dit betreffen nog CONCEPT tekeningen. In de loop van volgende week verwachten we de definitieve versies te kunnen delen.

De verkoop is gestart! Inschrijven kan t/m 11 april

Inschrijfformulier

Gistermiddag is het inschrijfformulier in je accountomgeving geopend. Via dit inschrijfformulier in je account kun je aangeven welke woning jij wil kopen. Zodra je het formulier hebt ingevuld kun je het definitief indienen. Het formulier invullen en indienen kan t/m dinsdag 11 april 09.00 uur. Hierna sluit het inschrijfformulier en kan je je alleen nog inschrijven als reserve kandidaat. Je kan een 1ste, 2de, 3de, 4de, en 5de voorkeur aangeven. Zorg ervoor dat je jouw inschrijving voor de sluitingsdatum afrondt door het formulier digitaal te ondertekenen en op de knop 'inschrijven' te drukken. Als je deze stap overslaat wordt je inschrijving niet meegenomen.

Inschrijfformulier

Inclusief keuken en sanitair

De woningen van Natuurlijk Skoatterwald zijn in de basis al voorzien van een complete keuken en sanitair van THUIS de showroom die uiteraard nog helemaal af te werken zijn naar jouw eigen wensen. In de showroom komt alles samen. Je kijkt, vergelijkt en kiest al in een vroeg stadium de mooiste producten uit. Zodat jij straks zeker weet dat jouw nieuwe huis snel ‘thuis’ voelt. Omdat wij een complete woning verkopen is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen. Houd er dus rekening mee dat je een compleet huis koopt.

Inclusief keuken en sanitair