01 augustus 2023

Een fantastische zomer toegewenst!

Hoe is jouw zomer tot nu toe? We hopen dat je volop geniet van de zomer en alle mooie momenten die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. We willen je graag een sprankje zomerse inspiratie geven en je laten weten dat jouw droomhuis binnen handbereik is. De zomer is een geweldige tijd voor nieuwe beginnen en verfrissende veranderingen. Waarom zou je jouw droomhuis niet laten samenvallen met dit seizoen van mogelijkheden?

Een fantastische zomer toegewenst!

Nog een paar woningen beschikbaar!

Meer dan 60% van de woningen is al onder optie of verkocht, dus wacht niet te lang. Als alles voorspoedig verloopt kunnen we dit jaar starten met de bouw. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de eerste stap zetten naar jouw toekomstige zonnige thuis in Natuurlijk Skoatterwald. Er zijn nog een aantal twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar! De woningen worden opgeleverd met warmtepomp, zonnepanelen en complete keuken en sanitair van THUIS - de Showroom.

Aanbod
Nog een paar woningen beschikbaar!

Het kopen van een nieuwe woning is een spannende, grootse en emotionele gebeurtenis. Er komt veel bij kijken. Hoe werkt het kopen van een nieuwbouwwoning? Hoe weet ik wat mijn huidige woning waard is? Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de waarde van je huidige woning, omdat deze waarde een rol kan spelen in de aankoopbeslissing. De makelaars helpen je graag met een waarde-indicatie. Meer weten? Lees alvast de veelgestelde vragen op de website of neem contact op met het verkoopteam.

Bouwvak

Wij gaan er even tussenuit! Van 5 augustus t/m 27 augustus zijn we gesloten ivm de bouwvak. Uiteraard zijn de makelaars wel aanwezig om je te helpen! Wij wensen iedereen een fantastische zomer en vakantie toe!

Bouwvak