02 maart 2023

Start verkoop datum is bekend!

Het is zover! Wil je nu echt je verhuisplannen doorzetten en wonen in deze bijzondere duurzame buurt? Dat kan! De verkoop van Natuurlijk Skoatterwald gaat starten! 

Start verkoop datum is bekend!

Start verkoop 30 maart

Op donderdag 30 maart start de verkoop van Natuurlijk Skoatterwald. Noteer deze dag vast in je agenda! Van 17.00 tot 18.30 uur organiseren we een start verkoop evenement bij Museumcafé Belvédère. Ons verkoopteam staat daar voor je klaar om je alles over het project en de huizen te vertellen! Ook zijn alle verkoopdocumenten vanaf dit moment beschikbaar.   Vanaf dit moment zijn op de website alle woningen te bekijken en zijn de verkooptekeningen, brochure, technische omschrijving en optielijsten zijn te downloaden. 

Start verkoop 30 maart

Geef je woningvoorkeur door

We verwachten over 2 weken al de woningen aan jullie te kunnen presenteren. We zijn volop bezig met het uitwerken van de beelden en plattegronden. Zodra deze te zien zijn op de website laten we dit weten middels een nieuwsbrief. Nog even geduld! Vanaf dat moment is het ook mogelijk een gesprek in te plannen met NEXTHome om zo voorrang te krijgen bij de toewijzing. 

 Geef je woningvoorkeur door

THUIS de showroom

De woningen van Natuurlijk Skoatterwald zijn in de basis al voorzien van een complete keuken en sanitair van THUIS de showroom die uiteraard nog helemaal af te werken zijn naar jouw eigen wensen. In de showroom komt alles samen. Je kijkt, vergelijkt en kiest al in een vroeg stadium de mooiste producten uit. Zodat jij straks zeker weet dat jouw nieuwe huis snel ‘thuis’ voelt. Omdat wij een complete woning verkopen is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen. Houd er dus rekening mee dat je een compleet huis koopt.

 THUIS de showroom