Thuis de Showroom

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

De voordelen van THUIS

Alles onder één dak

Je vindt bij ons alles onder één dak: Keukens, badkamers, wanden & vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten.

Uitgebreid aanbod

Je kiest uit een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten.

Comfortabel en compleet

Je maakt je huis comfortabel en compleet, je hoeft alleen nog maar te verhuizen.

Zorgeloos kiezen

Wij denken met je mee en helpen je beslissen.

Sanitair

THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. We hebben alvast een badkamerontwerp voor jouw woning uitgewerkt in de brochure. Deze badkamer zit in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de badkamerruimte van het huis. De specificaties van de badkamer vind je ook in de brochure. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere tegels, sanitair en opstellingen.

Sanitair

Keukens

Bij THUIS is veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren. In jouw woning komt een complete keuken. We hebben alvast een keukenontwerp voor je woning uitgewerkt in een brochure. Deze keuken is al opgenomen in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de keukenruimte van het huis. De specificaties van jouw keuken vind je ook in de brochure. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere werkbladen, apparatuur en opstellingen.

Keukens

Upgrade mogelijkheden

Naast de keuken en badkamer heeft THUIS eindeloze mogelijkheden om je woning aan te passen en uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit betekent dat je alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen.

Upgrade mogelijkheden
Thuis Stappen V2

Meer weten over THUIS?

Bekijk de website of neem contact op met 030 634 79 79

Ga naar de website